Fysiotherapie

fysio gestrekt

Algemeen.

De fysiotherapeut is de specialist in beweging. Als je niet goed kunt bewegen, als je niet durft te bewegen, als je meer moet bewegen, als je moeite hebt met bewegen: de fysiotherapeut is er voor iedereen. Van klein tot groot. Van jong tot oud. De fysiotherapeut gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

zekerheid over kwaliteit.

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd en mag niet zomaar door iedereen worden gebruikt. Wie de officiële studie fysiotherapie heeft afgerond, en staat ingeschreven in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut. Vanuit de beroepsorganisatie, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), wordt een actief beleid gevoerd om de kwaliteit van fysiotherapie verder te verhogen. Daarbij kunt u denken aan gedragsregels, richtlijnen voor behandelingen, een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek.

 

De fysiotherapeuten van onze praktijk zijn aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie van de KNGF en bij de Specialisten Verenigingen NVMT, VHVL, NVFS, NVOF en NVBF.

Wilt u een afspraak maken? Meld u dan online aan.