Ommedijk tekent contract met RCL

Ommedijk tekent contract met RCL

Op vrijdag 4 november heeft Praktijk voor fysiotherapie Ommedijk een contract getekend met RCL en daarmee is de praktijk per zomer 2017 de gelukkige eigenaar van een 2e locatie fysiotherapie. In het nieuwe clubgebouw van voetbalclub RCL komt een mooie praktijk.
Sinds vorig jaar waren de geruchten er al dat de praktijk een tweede locatie gaat starten op de plek waar voetbalvereniging RCL het nieuwe clubhuis gaat realiseren. Het is een bevestiging van de jarenlange samenwerking tussen RCL en de fysiotherapiepraktijk .
De werkzaamheden zullen zich veelal richten op de sport en zal daarmee een middelpunt zijn van alle sporten in de Bloemerd waar de praktijk al samenwerkingsvormen mee heeft, zoals o.a. Alecto, Velocitas en Leython  Hiervoor werkt de praktijk met meerdere medische disciplines in de sport, verankerd in Sportnetwerk Ommedijk.
Daarnaast wordt het een volwaardige fysiotherapiepraktijk welke zich ook gaat richten op orthopedische revalidatie, begeleiden van chronische zieken, manueel therapie en echo en shockwave therapie.
Gezond bewegen voor alle leeftijdsgroepen staat daarbij hoog in het vaandel.
Vrijdag 4 november was dan het officiële moment dat het huurcontract getekend werd tussen de BOGS (organisatie ondersteunend aan de bouw van het nieuwe clubhuis) en de praktijk. Een mooie stap nu de Praktijk voor fysiotherapie Ommedijk tevens op 14 november 5 jaar bestaat in de huidige vorm.

tekenen-contract-rcl-04-11-2016 clubhuis-rcl