Even voorstellen: Megan Kagie

Even voorstellen: Megan Kagie

Hallo allemaal!

 

Mijn naam is Megan Kagie, 22 jaar en ik kom uit Leiden. In juni 2021 ben ik aan de versnelde opleiding op de Hogeschool Utrecht afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. In het dagelijks leven ben ik veel bezig met sporten. Ik basketbal bij BV Leiderdorp en daarnaast ga ik naar de sportschool.

 

Na het afronden van mijn opleiding heb ik een aantal maanden met veel plezier gewerkt als fysiotherapeut. Daarna ben ik 5 maanden gaan reizen in Midden- en Zuid-Amerika, want werken kan je hele leven nog, toch?

 

Zodra ik thuiskwam, had ik erg veel zin om weer aan de slag te gaan. Gelukkig kon dit al vrij snel bij Praktijk voor fysiotherapie Ommedijk. Het leukste aan deze praktijk is dat er zoveel diversiteit is. Aangezien ik op dit moment nog geen specialisatie heb, zie ik personen met verschillende soorten klachten. Dit maakt het werk erg afwisselend. Op een dag zou ik graag een master in de fysiotherapie willen doen.

 

In mijn tijd in het buitenland is mij nog eens extra duidelijk geworden dat ik graag mensen wil helpen. Als fysiotherapeut wil ik proberen om het uiterste uit iemand te halen op hun weg naar herstel. Ik zie u dan ook graag tegemoet in de praktijk!

 

 

Groetjes, Megan