Even voorstellen: Dirk de Nie

Even voorstellen: Dirk de Nie

Even voorstellen!

 

Mijn naam is Dirk de Nie, 23 jaar en sinds dit jaar afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Nadat ik de opleiding op de hogeschool in Leiden heb doorlopen ben ik direct gaan werken in mijn woonplaats bij praktijk voor fysiotherapie Ommedijk. Naast mijn functie in Leiderdorp ben ik ook nog werkzaam bij de jeugdafdeling van Excelsior Rotterdam en bij de KNVB als fysiotherapeut / verzorger.

 

Momenteel ben ik bezig om mij zo breed mogelijk te ontwikkelen in de praktijk. Hierdoor zie ik dagelijks diverse personen met allerlei soorten klachten. Ook heb ik de ambitie om over een aantal jaar een master te gaan volgen in de fysiotherapie om mij te specialiseren.

 

Het leukste aan mijn vak vind ik, dat geen enkele klacht en mens precies hetzelfde is. Hierdoor word ik constant uitgedaagd om maatwerk te leveren voor de desbetreffende persoon. Het uitbehandelen van iemand, waarbij het lichamelijk functioneren verstoord is geraakt, geeft mij erg veel voldoening.

 

In het dagelijks leven sport ik regelmatig in de sportschool en geef ik voetbaltraining bij voetbalacademie ProFit in Leiden. Naast deze bezigheden breng ik graag tijd door met vrienden en familie.

 

U kunt altijd bij mij terecht in de praktijk. Wellicht tot dan!